ico

Clinica de Terapie MQ Loving Life

Te afli aici: Home » Clinica de Terapie MQ Loving Life

Clinica de Terapie MQ Loving Life

Am infiintat Clinica de Terapie MQ Loving Life in anul 2006, din dorinta de a imbina acupunctura cu terapia prin Qigong Medical (numita pe scurt “Terapie MQ”), astfel incat actul medical sa insemne mai mult decat prescrierea unor remedii sau folosirea mecanica a unor ace de acupunctura. In viziunea noastra, trebuie sa folosim viata pentru a vindeca o viata, nu o pastila sau un ac.

Misiune, viziune

Atunci boala se transforma intr-o descoperire a vindecarii, iar viata devine un context pentru acea vindecare. Fiecare zi in care traim este un miracol si simplul act de a respira este un dar.
Sanatatea nu este permanenta, de aceea trebuie s-o hranim.
Suferinta nu este permanenta, de aceea o putem transforma.

Despre ambient

Desi imi doresc ca, in viitorul nu foarte indepartat, Clinica de Terapie MQ sa devina o sectie in cadrul unui spital, in care viitorii medici sa practice terapia MQ la patul bolnavilor, sub indrumarea profesorilor de terapie MQ, in prezent clinica functioneaza sub forma unui cabinet particular, intr-o zona linistita in care practica qigong-ului se poate desfasura inclusiv in curte, in comuniune cu natura.
Sediul Clinicii de Terapie MQ Loving Life este in Bucuresti, pe Str. Adrian nr. 16, sector 5.

In cadrul cabinetului, tratamentul este personalizat, incluzand dupa caz acupunctura, qigong medical si masaj terapeutic. Sedintele sunt individuale si dureaza aproximativ o ora. Frecventa sedintelor poate varia intre 1 si 3 pe saptamana. O cura completa include 12 sedinte si se poate repeta, daca este cazul, dupa o pauza de 1 luna.

Sunt abordate afectiuni din urmatoarele specialitati:
reumatologie, alergologie si imunologie, oncologie, boli infectioase, gastroeneterologie, boli metabolice, ginecologie, nefrologie, cardiologie, hematologie, boli interne, ORL, neurologie, endocrinologie. Practic, procedurile folosite in cabinet sunt indicate aproape in orice boala, fiind asociate cu tratamentul alopat atunci cand este nevoie. De asemeni, sunt aplicate cu succes in mod preventiv, pentru a ajuta corpul sa se mentina sanatos.

 Sediu:

Sediul Clinicii de Terapie Loving Life este in  Bucuresti, pe Str. Adrian nr. 16, sector 5.

top
Show Comments