Mesaj catre tine       Mesaj catre tine

Daca vei considera ca viata este o calatorie spirituala, atunci toate incercarile care apar de-a lungul vietii vor deveni combustibil pentru ca flacara trezirii spirituale sa arda mai intens. Aceasta arta de a trai am descoperit-o in Qigong si doresc sa o impartasesc cu tine.

Ce obtii prin Qigong       Ce obtii prin Qigong

Practicarea Qigong-ului Medical te ajuta sa te vindeci mai usor, sa-ti intaresti imunitatea, sa-ti imbunatatesti echilibrul si coordonarea miscarilor, sa-ti usurezi durerile (daca exista), sa-ti cresti puterea de constientizare si sa obtii o stare de liniste, impacare si fericire.

Marturii       Marturii

PC, 29 ani, Bucuresti: "De-abia astept sa vii si sa ne povestesti cum a fost la curs. Sa stii ca mi-am facut ecografie si nu mai exista chistul de la ovarul stang. Voiam sa-ti multumesc si tie si lui Sifu Sat Chuen Hon, pentru ca simt ca sedintele noastre m-au ajutat mult. "

Noutati       Noutati

Maestra Guolin este cunoscuta ca urmare a rezultatelor spectaculoase pe care le-a avut in vindecarea sa de cancer uterin prin folosirea Qigong-ului Medical. Datorita ei, incepand cu anii 1970, in China a inceput folosirea Qigong-ului Medical in terapia anticancer